Tots Juguem

Totsjuguem

El Consell Esportiu d’Osona manté la seva implicació amb el treball de valors en el món de l’esport de formació, promovent el programa Tots Juguem en vàries de les seves competicions de Futbol 7, Bàsquet i Hoquei Patins.

La finalitat d’aquesta iniciativa pretén fer partíceps als diferents agents (Jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares, aficionats, …) d’utilitzar l’esport com una eina més en el desenvolupament formatiu, educatiu i social dels nens i nenes que participen de les nostres activitats. És per això, que el resultat dels partits no dependran exclusivament del rendiment esportiu, tenint també en compte l’actitud durant el transcurs del mateix dels participants de l’activitat, incluint el comportament de entrenadors/es, pares i mares, i els aficionats que puguin estar al camp.

Els nostres valors

Esportivitat

Respecte

Comportament ètic

Humilitat

Tolerància

Companyerisme

Cooperació

Joc net

Autocontrol

Solidaritat

Futbol 7, Bàsquet i Hoquei Patins

El programa “Tots Juguem” es porta a terme en les competicions de Futbol 7 (Benjamí, Prebenjamí i escoleta), Bàsquet (Benjamí) i Hoquei (Prebenjamí).

 

Aquesta iniciativa funciona amb una aplicació per dispositius mòbils que permetrà a entrenador/a, àrbitre, pares i mares, i públic contestar a una sèrie de preguntes sobre el desenvolupament del partit. Volem fer participar als diferents agents que intervenen en el procés d’aprenentatge dels nens i nenes per fer-los partíceps del programa de valors en l’esport.

 

L’ aplicació “Tots Juguem” repartirà una puntuació entre 0 i 4 punts als dos equips un cop disputat l’enfrontament en funció de les respostes dels diferents agents. Aquesta puntuació incidirà sobre la classificació de la competició en funció de la modalitat esportiva i la categoria (Podeu consultar-ho en la normativa tècnica de cada esport)

footer