El Consell Esportiu d’Osona ja està preparat per posar en marxa la competició

Des del Consell Esportiu d’Osona, estem preparats per reactivar l’activitat esportiva el proper cap de setmana. Tan bon punt es van anunciar les noves mesures del PROCICAT, que treballem amb moltes ganes i il·lusió per tal de posar en marxa les activitats tan pels majors, com pels menors de 16 anys.

Iniciarem les activitats el proper cap de setmana (27 i 28 de març). En aquesta última setmana, estem confeccionant i confirmant tots els equips que formaran part de les competicions.

Pel que fa al futbol, començarà el 27 i 28 de març, i la resta d’esports, com el bàsquet i l’hoquei, ho faran el proper 10 d’abril.

És important que tots els esportistes que vulguin participar a les competicions tinguin tramitada la llicència a través del Consell.

Pel que fa a la presencia de públic, en espais es permet fins a un 50% de l’aforament amb seients assignats i fins a un 30% en espais interiors. Tot i així, cada entitat haurà de parlar amb el seu propi ajuntament per saber quins protocols ha de seguir per tenir públic a les seves instal·lacions.

Totes les competicions es realitzaran seguint el protocol de la UCEC per tal de garantir la màxima seguretat dels nostres participants de la pandèmia de la COVID-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *