Categories
Blog

Defensem l’esport

El Consell Esportiu d’Osona (CEO) s’ha sumat aquest cap de setmana la Plataforma Defensem l’Esport en Edat Escolar i Esport Popular per tal de mostrar el rebuig del col·lectiu davant les mesures establertes pel PROCICAT referents a l’esport escolar i popular.

Aquesta plataforma neix per l’arbitrarietat en el tracte cap al sector esportiu per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquest fet només és justificable per la cessió de l’Administració davant de determinats agents que només fan que generar una visió limitada i reduccionista de la realtiat esportiva del país.

Aquesta plataforma pretén acollir totes aquelles enitats, clubs, empreses i associacions, particulars, etc, que veuen la seva realitat toalement menystinguda en favor de determinats grans altaveus i, el més important de tot, una realitat esportiva i promotora d’activitat física i salut que sempre ha estat el pal de paller de la pràctica esportiva de forma viva i propera, desprestigiada i condemnada a la desaparició.

Així mateix, aquest malestar i rebuig ha estat expressat de manera explícita pel president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), Jaume Domingo, qui ha declarat que “Ens volen ofegats” i ha compartit les declaracions de la mateixa UCEC, qui narrava voler “saber per quin motiu patim aquesta discriminació per part del Dep. de Salut, alhora que voldríem saber si hi ha una voluntat de fer desaparèixer l’esport en edat escolar, no federat” i feia notar que “en totes les resolucions on s’han establert mesures en matèria de salut pública derivades de les reunions del PROCICAT, es discrimina de forma sistemàtica l’activitat esportiva en edat escolar que organitzem els consells esportius”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *