Categories
Blog

Com afecten els jocs de taula en el desenvolupament dels infants i joves?

És molt important saber que els jocs de taula no únicament fan la funció de passar el temps mentre juguem. Jugar a jocs de taula comporta una gran quantitat de beneficis per els infants i els joves.

  • Els jocs fomenten la relació i connexió entre pares i mares i els seus fills i filles. Jugar en família ens permet compartir tan frustracions com una gran quantitat de rialles. Tot això, ajudarà a estrènyer els vostres vincles familiars.
  • Els jocs de taula forcen als nens a complir unes regles, a esperar al seu torn, a tenir paciència i a compartir i, fins i tot, cooperar amb la resta de jugadors. Es fomenta el treball en equip, milloren l’autoestima i confiança en ells mateixos.
  • Hi ha molts jocs de taula que són educatius, ajuda a els nens i nenes a desenvolupar el pensament matemàtic i lògic. En alguns jocs, fins i tot, practicaran vocabulari, aprendran nous coneixements, milloraran la creativitat, la concentració i la memòria.
  • Jugar a jocs de taula permetrà als nostres fills i filles conèixer millor a si mateixos i descobrir l’impuls que els anima a avançar. També els ajudarà a prendre consciència de la importància de controlar-se i sotmetre’s a les regles del joc com la resta de jugadors.
    Així que ja ho sabeu, substituïm les pantalles per els jocs de taula! Aprenem a jugar sense endolls!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *